Середа, 14 травня 2014, 09:25

26.02.2014 р. на спеціальності «Комерційна діяльність»
проведено семінар - форум на тему: 
Проблеми фальсифікації продуктів.

 

На семінарі обговорювався спектр проблем за такими напрямами:

 

 

1. Фальсифікація продуктів: проблеми та види

(викладач дисципліни«Комерційне товарознавство» Андраш С. В.).

 

 

 

2. Імітація смаку. 10 продуктів харчування, які найчастіше підробляють
(студентка групи 37к Глюдз Л.)

 

 

 

 

3. Способи фальсифікації кави
(студентка групи 36к Тінишин Х.)

 

 

 

 

4. Ідентифікація та виявлення можливої фальсифікації коньяків
(студентка групи 36к Васишак Т.)

 

 

 

 

5. Фальсифікація виноградних вин та найефективніші методи захисту унікальних марок вина
(студентка групи 36к Шарак С.)

 

 

 

 

6. Масовий обман покупців шляхом фальсифікації м’ясних консерв
(студентка групи 36к Янчак М.)

 

 

 

 

7. Асортиментна та якісна фальсифікація ковбасних виробів
(студентка групи 36к Заріцька І.)

 

 

 

 

НОВИНИ ТА ПОДІЇ НА РИНКУ ТОВАРІВ І ПОСЛУГ

 

 

8. «У Миколаєві розливали фальсифіковану мінералку»
(студентка групи 37к Гриб Ю.)

 

 

 

9. «На Вінниччині вилучили елітного алкоголю на 70 тис.грн.)
(студентка групи 37к Риштей М.)

 

10. Пломбір від «самозванців» відрізняє перелік складників
(студентка групи 37к Лаганяк М.)

Пошук по сайту

Випадкове фото

Статистика сайту

Користувачі : 798
Зміст : 466
Переглянути хіти змісту : 438563