26.02.2014 р. на спеціальності «Комерційна діяльність»
проведено семінар - форум на тему:
Проблеми фальсифікації продуктів.
На семінарі обговорювався спектр проблем за такими напрямами:
1. Фальсифікація продуктів: проблеми та види (викладач дисципліни«Комерційне товарознавство» Андраш С. В.). |
|
2. Імітація смаку. 10 продуктів харчування, які найчастіше підробляють |
|
3. Способи фальсифікації кави |
|
4. Ідентифікація та виявлення можливої фальсифікації коньяків |
|
5. Фальсифікація виноградних вин та найефективніші методи захисту унікальних марок вина |
|
6. Масовий обман покупців шляхом фальсифікації м’ясних консерв |
|
7. Асортиментна та якісна фальсифікація ковбасних виробів
|
|
НОВИНИ ТА ПОДІЇ НА РИНКУ ТОВАРІВ І ПОСЛУГ
8. «У Миколаєві розливали фальсифіковану мінералку» |
|
9. «На Вінниччині вилучили елітного алкоголю на 70 тис.грн.) |
|
10. Пломбір від «самозванців» відрізняє перелік складників |